skip to Main Content

Vaste baan door Focusproject Jongeren

Infokrant gemeente Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert.


Foto: Gemeente Mill en Sint Hubert

In 2017 zijn we in opdracht van de werkorganisatie CGM (Cuijk, Grave en Mill) gestart met het ‘Focusproject Jongeren’. Ondertussen zijn we bijna 2 jaar verder en mogen we wel zeggen dat het een succesvolle samenwerking is, vertelt Sandra Bovend’Eerdt van Jobstap. We bieden kwetsbare jongeren van <28 participatiecoaching, jobfinding en jobcoaching en leveren écht maatwerk samen met een re-integratieconsulent van de gemeente.

We kunnen echt maatwerk bieden aan kwetsbare jongeren van <28 door de succesvolle samenwerking met re-integratieconsulenten van de gemeente (Sandra Bovend’Eerdt, arbeidscoach).

Naast jobfinding en coaching houden we ons bezig met de samenwerking tussen ketenpartners rondom “onze jongeren”. Jobstappers vanuit verschillende teams zijn ondertussen aangehaakt in dit project en we zijn blij dat de buitenwereld ook een inkijkje krijgt middels dit mooie verhaal in de krant. “Dylan vond een vaste baan”. Lees je mee? Klik hier om het artikel te lezen op de website van Gemeente Mill en Sint Hubert.

Lees hier meer over samenwerken met Jobstap.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top