skip to Main Content

Een kansrijk 2024

De sprong wagen 

We begeleidden dit jaar 2.175 trajecten. En wat we vaak terugkrijgen van kandidaten is dat zij zich gehoord en begrepen voelen, samen met hun coach verkennen en ontdekken, weer energie krijgen om dingen te ondernemen. Sommige kandidaten komen van ver, zij durven langzaamaan weer stapjes vooruit te zetten. En dan uiteindelijk, wagen zij een SPRONG! We zien ze opbloeien en dat geeft ons voldoening. 

Voor nieuwe kansen in 2024

Wij willen alle kandidaten, werkgevers en partners uit ons netwerk bedanken voor het vertrouwen dit jaar. Dankzij waardevolle partnerships zijn er vele duurzame arbeidscontracten getekend, boeken we goede resultaten met projecten als The Class en zetten we diversiteit & inclusie steeds hoger op de agenda. Bij Stichting Jobstap geloven we dat iedereen wil meedoen in de maatschappij. Want iedereen wil z’n talenten inzetten en bouwen aan een toekomst met perspectief, ook als er sprake is van een arbeidsuitdaging. Zullen we samen aan het werk? We staan voor je klaar in 2024.

Welk talent maakte onze eindejaarswens 2023?

Onze eindejaarswens geven we ieder jaar vorm samen met een talent uit ons netwerk. Dit jaar mochten we met Enja Jung om tafel.  
Al tijdens de eerste brainstormsessie liepen we over van enthousiasme en kwamen we tot een mooi idee. Aan de hand van verschillende praktijkverhalen, zou Enja aan de slag gaan met tekenen. Ze heeft maar liefst ruim 150 frames getekend! Die heeft ze vervolgens aan elkaar gemonteerd tot de animatiefilm die het is geworden. Het resultaat laat zien waarvoor we als organisatie bestaan. 
Benieuwd naar ander werk van Enja? Bekijk haar portfolio hier. 

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top