skip to Main Content

"JUISTE PARTIJ"

ISS Facility Services is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Jobstap en Restart. Gezamenlijk gaan we onder eigen regie mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan helpen. ISS zet zich al geruime tijd in voor inclusief werkgeverschap.

ISS heeft de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of een arbeidsbeperking binnen de facilitaire dienstverlening landelijk al op verschillende plekken geïmplementeerd bij verschillende opdrachtgevers, zowel in de publieke sector bij (semi)overheidsinstellingen als in de private sector.

Eigen regie

Robert Oosting, manager HR Manager Sourcing & Change ISS: “Wanneer je succesvol wilt zijn als inclusief werkgever dan lukt dit alleen als je het ook echt zelf doet, bij voorkeur in eigen regie. Er werkt een groeiend aantal professionals bij ISS die dagelijks invulling geeft aan ons inclusief werkgeverschap. De begeleiding die wij medewerkers bieden, geven wij zoveel mogelijk vorm op de werkvloer met onze eigen – intrinsiek – gemotiveerde werkbegeleiders.”

Professionele ondersteuning

“Om ons hierbij professioneel te ondersteunen hebben we gezocht naar het beste wat de markt hierin biedt. In dit consortium hebben we in Jobstap en Restart nu krachtige partners gevonden op het gebied van coaching en opleiding van medewerkers die bij ons vanuit de Participatiewet komen werken. De deskundigheid betreffende de doelgroepen en regelgeving en de praktische manier van aanpakken maakt Jobstap voor ISS de juiste partij om mee samen te werken.”

Back To Top