skip to Main Content

ERVARINGEN OPDRACHTGEVERS

Stichting Jobstap begeleidt al sinds het jaar 2000 Wajongers met een arbeidsbeperking en een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt, die op zoek zijn naar passende arbeid die aansluit bij hun ambitie. Ondertussen is het scala aan mensen die wij begeleiden behoorlijk uitgebreid en komen onze kandidaten niet alleen vanuit de Oude Wajong, maar ook uit het doelgroepenregister en de WIA. Lees meer over onze specialismen. Ons doel is om een zo duurzaam mogelijke werkplek te creëren voor onze kandidaten én werkgevers.

Ondersteuning bij inclusief werkgeverschap
Wij ondersteunen werkgevers op strategisch en praktisch niveau bij inclusief werkgeverschap vanuit ons label Talent Inclusief.

Datadigest

“Een informeel gesprek tussen buren Joyce Wick (arbeidscoach bij Jobstap) en Rianne Leeuwenkamp (Personeelszaken bij Datadigest) leidde tot…”

Lees verder

Karelsen Banden

“Aan de hand van duidelijke communicatie, persoonlijke aandacht, training en aanpassingen op de werkvloer, vormen we het hele jaar door een sterk team.”

Lees verder

Provincie Gelderland logo

De Provincie Gelderland vindt het als overheidsinstelling belangrijk om tijd te investeren in mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Toen Jobstap het CV van Tamara toestuurde, mocht ze op gesprek komen.

Lees verder

“Uiteindelijk is het samenspel tussen medewerker, werkbegeleider en jobcoach de succesfactor!”

Lees verder

Logo ISS

“In Jobstap heeft ISS een krachtige partner gevonden op het gebied van coaching en opleiding van medewerkers die vanuit de Participatiewet komen werken.”

Lees verder

Samenwerking UWV

“Met twintig vestigingen en ruim 20 jaar ervaring levert Jobstap hoge kwantiteit en kwaliteit.”

Lees verder

“Het eerste contact met Jobstap was gelijk prettig, open en duidelijk.”

Lees verder

Samenwerking CGM

“Het succes van deze samenwerking zit hem in ons gezamenlijke DNA.”

Lees verder

Logo HU

“We werken al jaren  intensief samen met Jobstap om de participatie van mensen met een arbeidsbeperking binnen de HU te vergroten.”

Lees verder

Logo TipPoint Trading

“Het is prettig wanneer we er met z’n allen (collega’s, arbeidscoach, werknemer) in geslaagd zijn om iemand iedere dag aan het werk te houden.”

Lees verder

Logo Invens

“Het slagen van een traject staat of valt met goede begeleiding. Die vinden we bij Jobstap.”

Lees verder

Logo Bilderberg

“In 2007 startte de eerste Wajonger in de keuken van Hotel De Bilderberg. Sinds die tijd heeft er altijd wel een kandidaat van Jobstap in de keuken gewerkt.”

Lees verder

Partner Princes Máxima Centrum

“Jobstap & Effectyf bieden onze patiënten op een hele prettige en laagdrempelige manier de expertise die ze nodig hebben en verdienen!”

Lees verder

Back To Top