skip to Main Content

"NU MIJN KINDEREN GROOT ZIJN BEN IK KLAAR VOOR MIJN GROTE STAP"

Sharon kwam terecht bij onze ervaringsdeskundige coach voor mensen met een auditieve beperking, aangezien zij doof is. Hoe heeft zij de begeleiding tot nu toe ervaren? Wat heeft het opgeleverd?

Ondertussen een vast contract!

“Mijn naam is Sharon van Dijk-Lobatto, medewerker bij Michiel de Ruyter school, en ik ben doof. Ik heb altijd thuis voor mijn kinderen gezorgd. Nu mijn kinderen groot zijn, ben ik klaar voor mijn grote stap. Arbeidscoach Leo Bruggeman van Jobstap is mijn ondersteuner. Hij heeft mij geholpen door ook mijn omgeving te informeren over hoe te werken met doven en slechthorenden. Ik heb ondertussen een vast contract gekregen bij Michiel de Ruyter school en voel me happy. Ik vind het heel leuk om met mijn collega’s om te gaan en heb een fijne directeur. Ik voel een goede werksfeer en ik voel me thuis op de Michiel de Ruyterschool.”

Verder met coach Gineke

“Eind Januari hebben we echt afscheid genomen van Leo als mijn coach/ ondersteuner. Hij is een fantastische man en ik dank hem voor zijn hulp. Hij helpt waar hij kan en luistert ook echt naar de cliënt. Nu ga ik verder met een nieuwe coach, ze heet Gineke. Ook zij is heel behulpzaam en we gaan een goede samenwerking tegemoet. Bedankt Leo!”

Back To Top