skip to Main Content

"FANTASTISCH WERK"

Ricardo werkt sinds kort bij TipPoint Trading. Via de gemeente kon hij hier terecht en kreeg na 2 proefweken direct een half jaar contract. Jobcoach Mark begeleidt hem bij TipPoint Trading.

“Op mijn stageplek zou ik een contract krijgen, maar omdat een collega waar ik goed contact mee had vertrok, zag ik het een paar weken later niet meer zitten om daar te blijven werken. Het werk zelf, magazijnwerk, vond ik nog wel leuk.

Nazorg via school

“Omdat ik via de praktijkschool De Lasenberg speciaal onderwijs heb gevolgd, bieden zij nog nazorg bij het vinden van een baan. Zo kwam ik via de gemeente bij het UWV terecht en werd ik aan jobcoach Mark van Jobstap gekoppeld. Via hem kon ik bij TipPoint Trading als magazijnmedewerker aan de slag. Na 2 proefweken kreeg ik al een contract. Heel chill dat ik al zo snel een contract kreeg!”

Fantastisch werk

“Ik vind het werk als magazijnmedewerker nog steeds fantastisch werk. Mijn collega’s zijn prettig en ik kan met hen normale gesprekken voeren. Ook mijn werkomgeving vind ik prettig. Ron wil graag dat we onderling goed samenwerken. De mensen op kantoor springen bijvoorbeeld even bij als het in het magazijn erg druk is en de bestellingen de deur uit moeten. Ik heb Ron volgens mij nog nooit chagrijnig gezien; het is een positieve kerel.”

“Ik vind mijn werkzaamheden erg leuk: inpakken, orderpicken. Soms help ik mijn collega met orders van een grote klant. En als ik er tijd voor heb, ga ik blisteren. Dit is het verpakken van kleine producten in een plastic verpakking. Het product moet altijd in hetzelfde formaat verpakt worden, omdat het bij klanten in een rek kan hangen.”

Jobcoaching

“Mijn coach Mark komt iedere dinsdag langs, dan gaan we samen met Ron zitten. We bespreken hoe het gaat en waar ik aan moet werken. Ik praat bijvoorbeeld te veel. Mark gaf als tip om daar rekening mee te gaan houden en het ook met Ron te bespreken of het beter gaat. Dus daar let ik nu op.”

“Ook was in het begin mijn aantal manco’s (foutjes) te hoog. Ik maakte 2 a 3 foutjes per week. Nu kijk ik goed op de bon van de order en let ik goed op. Omdat ik nu ook meer uit mijn hoofd weet, gaat het ook beter.”

Lees de ervaring van TipPoint Trading hier.

Back To Top