skip to Main Content

"EIGENLIIJK MAAK IK NU EEN HELE GROTE PERSOONLIJKE ONTWIKKELING DOOR"

“Mijn naam is Joyce. Op mijn 19de is bij Reumatoïde Artritis geconstateerd, dat is een gewrichtsontsteking reuma. Ik zat toen midden in mijn opleiding en moest hiermee stoppen. Ik werd volledig afgekeurd en ben in de Wajong terechtgekomen. In de periode daarna zat ik eigenlijk alleen maar thuis. Dan wordt je wereldje heel klein. Nu werk ik ondertussen alweer bijna 2 jaar bij de bloedbank.”

Mijn werk bij de bloedbank

“Ik bel plasmadonoren voor het maken van een afspraak, ik maak het koffieapparaat schoon in de keuken, en ik ontvang donoren bij de receptie. Voor dit laatste heb ik een deelkwalificatie moeten behalen. Eigenlijk maak ik nu een hele grote persoonlijke ontwikkeling door, aangezien ik hiervoor volledig afgekeurd was en thuis zat.”

Mijn coach Petra

“Ik ben heel erg blij dat Petra mijn jobcoach is, we hebben vanaf het begin een goede klik. Ik kan met alles bij haar terecht zowel werkgerelateerd als privé. Als ik ergens tegenaan loop probeert ze mij te helpen of advies te geven. Ook hebben we gesprekken of doen we oefeningen waardoor ik handvatten krijg aangereikt. Door de begeleiding heb ik meer zelfvertrouwen gekregen.”

Lees de ervaring van Sanquín hier.

Back To Top