skip to Main Content

“NA TWEE JAAR NU EEN VAST CONTRACT”

Meteen een klik met jobcoach

“Na eigenlijk al mijn vertrouwen kwijt te zijn geraakt kwam ik uiteindelijk in contact met Jobstap. Ik ervoer meteen een klik met mijn jobcoach. We reageerden samen op een vacature voor de functie van ‘Assistent Conciërge’ en al snel werd ik uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek bij Inholland. Er was een duidelijke klik, dus we besloten het te proberen en daar ben ik tot op de dag van vandaag dolblij om!”

Lekker mijn gang gaan

“Tijdens mijn eerste werkweken kwam weken kwam Diana Neijboer, mijn toenmalige jobcoach, nog regelmatig langs om te kijken hoe het ging. Deze begeleiding al snel overgenomen door de organisatie zelf. Ook dit bleek daarna niet meer nodig te zijn. Ik ga lekker mijn gang, en kan aan de bel trekken als ik hulp nodig heb.”

Alles is mogelijk

“Kortom alles is mogelijk, maar je zal je hier toch zelf voor moeten inzetten. Het was een goede keuze, deze baan, want ik heb nu na twee jaar een vast contract binnen! Ik dank onder andere Jobstap voor de kans die mij geboden is. Michael van Steyn en Diana Neijboer, dank voor het vertrouwen.“

Lees de ervaring van Inholland hier.

Back To Top