skip to Main Content

Directeur Ton van Trienen met pensioen

Ton van Trienen gaat met pensioen en introduceert zijn opvolgers

Volste vertrouwen in opvolgers

Bij de aanvang van dit nieuwe jaar informeer ik je hierbij over mijn aftreden als directeur/bestuurder van de Jobstap Groep. Per ingang van 1 januari 2023 draag ik deze functie in het volste vertrouwen over aan twee opvolgers: Edwin Hendriks en Wouter van der Haar. Beiden zijn al jarenlang verbonden aan onze organisatie, als resp. manager bedrijfsvoering en algemeen manager, als leden van het MT, en zullen hun kwaliteiten nu verder uitbouwen in de rol van bestuurder. Ze hebben laten zien dat zij alle onderdelen van de groep – Stichting Jobstap, Effectyf bv en WerkRaat bv – een bijzonder warm hart toedragen. Ik wens hun veel succes toe en daarnaast net zoveel werkplezier als ikzelf heb ervaren in deze functie!

Nieuwe levensfase

Voor mij breekt in 2023 mijn derde levensfase aan en daarmee mijn pensioen. Ruim 25 jaar heb ik mee mogen bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt, samen met netwerkpartners en alle bevlogen medewerkers van de Jobstap Groep. Een prachtige organisatie, waar collega’s dagelijks het beste uit zichzelf én hun kandidaten halen, die wat mij betreft tot de top van Nederland behoort. Komende maanden blijf ik nog verbonden als adviseur, om een gedegen overdracht te borgen. Ook daarna blijf ik me inzetten voor gelijke kansen op de arbeidsmarkt in samenwerking met partners in de regio, maar daarover later meer.

Om je alvast nader kennis te laten maken met mijn opvolgers, publiceren we binnenkort een interview via onze kanalen.

Ik dank eenieder in mijn netwerk voor het vertrouwen in de Jobstap Groep. Dat we nog lang samen het verschil mogen maken!

 

Hopelijk tot snel en hartelijke groet.

Ton van Trienen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top