skip to Main Content

DIRECTEUR JOBSTAP BENOEMD TOT BESTUURSLID OVAL

Ton van Trienen

Ton van Trienen, directeur van Jobstap en Effectyf (samen onderdeel van Jobstap Groep), is in december benoemd tot bestuurslid Activering en Loopbaan bij OVAL. Dit is de brancheorganisatie voor loopbaan, werk en vitaliteit. In het verleden heeft hij vaker voor OVAL de rol van bestuurslid vervuld.

Effectieve inzet

Ton van Trienen: “Mijn motivatie om weer actief betrokken te willen zijn binnen OVAL is vooral omdat ik mij als mens bijzonder betrokken voel bij waar de branche mee bezig is. Het is van cruciaal belang dat privaat en publieke kansen benut gaan worden. Dat er meer transparant en zakelijk gekeken wordt naar waar de beste resultaten tegen de meest effectieve inzet van interventies behaald worden.”

Over OVAL

OVAL is de brancheorganisatie van arbodiensten, interventiebedrijven, adviesbureaus op het terrein van outplacement en loopbaanbegeleiding en loopbaancoaching, re-integratiebedrijven en jobcoachorganisaties. Het lidmaatschap van OVAL staat voor een professioneel hoogwaardige manier van werken, goede kwaliteit van dienstverlening, transparante afspraken en resultaat.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top