skip to Main Content

Cliënt Celenia succesvol aan de slag bij partner ISS

Celenia (cliënt bij Jobststap) en Edwin van der Pol (manager sociale innovatie bij ISS)
Celenia (cliënt bij Jobststap) en Edwin van der Pol (manager sociale innovatie bij ISS)

Celenia is vier jaar geleden begonnen op het hoofdkantoor van partner ISS Nederland. In 2018 is ze alvorens gestart met haar BBL opleiding catering (niveau 1) en in mei j.l heeft ze succesvol haar diploma behaald.

“Een leuke, punctuele en verantwoordelijke collega”

Constanza de Lourdes Barraza Rojas, haar begeleidster en leidinggevende, geeft aan dat ze heel blij is met Celenia omdat ze een leuke collega is, altijd op tijd komt, en verantwoordelijk is ten aanzien van haar werk. Celenia’s zelfvertrouwen is door de laatste jaren enorm gegroeid en ze is een boegbeeld bij ISS geworden.

Verder leren als gastvrouw

Celenia gaat nu verder leren als gastvrouw niveau 2. Om de brug te leggen voor haar gaat ze nu vanaf volgende week als gastvrouw de rol #StayHealthyHost vervullen. Haar coach Petra Jansen van Jobstap is super trots op haar en zei eerder al: Celenia is zó gegroeid de afgelopen jaren – ze lacht, durft en praat. Een prachtig voorbeeld van hoe een (coach)traject kan verlopen in de praktijk!

Wij zijn erg blij met partners als ISS, die zich inzetten voor een inclusieve arbeidsmarkt en betere samenleving door aan de slag te gaan met inclusief werkgeverschap. Ze bieden íedereen een kans op de arbeidsmarkt.

Meer ervaringen lezen van werkgevers waarmee we samenwerken? Of ervaringen van kandidaten die we begeleiden?

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top