skip to Main Content

Brochure Aan de slag met jobcoaching

Brochure_Programmaraad_Aan_de_slag_met_jobcoaching

Jobcoaching wordt veelvuldig ingezet om mensen met afstand tot arbeidsmarkt aan het werk te helpen. Maar wat is het precies? Welke varianten zijn er? En welke keuzes moeten gemeenten en arbeidsmarktregio’s maken om te komen tot een regeling voor jobcoaching waarmee niet alleen de werknemers maar ook werkgevers uit de voeten kunnen?

Aan de slag met jobcoaching

De Programmaraad heeft hiervoor een leidraad gemaakt, onder andere in samenwerking met onze brancheorganisatie OVAL. Dit hebben ze vormgegeven in de brochure Aan de slag met jobcoaching. Download hem hier

Deze brochure is bedoeld om gemeenten en arbeidsmarktregio’s antwoord te geven op vragen rondom jobcoaching en hen te helpen bij het maken van keuzes ten aanzien van het beleid en de uitvoering.

Voorbeelden vijf arbeidsmarktregio’s

In de brochure staan voorbeelden uit vijf arbeidsmarktregio’s die vanaf de invoering van de Participatiewet hebben ingezet op jobcoaching als instrument en hebben nagedacht over de mogelijkheid en wenselijkheid om de regelingen te harmoniseren binnen en buiten de regio. Het gaat om de regio’s Achterhoek, Holland Rijnland, Midden-Gelderland,West-Brabant en Zaanstreek-Waterland.

Aan de slag met jobcoaching?

Wilt u aan de slag met jobcoaching? Daarvoor kunt u terecht bij Jobstap. Op de pagina Jobcoaching leest u meer over ons aanbod. Nieuwsgierig naar wat we nog meer voor gemeenten kunnen betekenen? Bekijk dan onze diensten voor gemeenten. Bel ons voor meer informatie of aanmelding op 026-33 97 520 of mail naar info@jobstap.nl.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top