skip to Main Content

Bekijk ons impactoverzicht 2020

We zien het als onze opdracht om, voor zoveel mogelijk organisaties én werknemers, tot een passend en duurzaam dienstverband te komen. Deze missie staat voor ons als social enterprise voorop: impact first. Omdat het best lastig is om concreet te maken welke maatschappelijke meerwaarde je biedt, hóe je positieve verandering aanjaagt, zijn we er ook dit jaar weer goed voor gaan zitten. Aan de hand van beschikbare data uit 2019 maakten we voor 2020 een fonkelnieuw impactoverzicht. Je vindt hierin onder meer onze trajectcijfers en innovatieve projecten voor een inclusieve arbeidsmarkt. Kijk je mee?

Wij laten talent bloeien voor werknemer en werkgever

In 2019 startten maar liefst 1844 kandidaten bij ons in een traject naar of in werk en behaalden we met 79% van hen succesvol het trajectdoel. Succesvol, voor álle betrokken partijen. Naast dat we werknemers ‘on the job’ coachen, begeleiden we werkgevers vanuit het label Talent Inclusief bij inclusief werkgeverschap in de vorm van advies, training en praktische begeleiding.

Innovatie voor inclusie

Voor het nastreven van onze missie & visie zoeken we continu naar nieuwe manieren om invulling te geven aan sociaal ondernemerschap voor inclusie. Zo  startten we in 2019 de pilot van het Werkfitbeweegtraject, hielpen SpeakSee testen, trainden ruim 100 werkbegeleiders en ondertekenden het Charter Diversiteit.

Schakel in een breed netwerk

Wij werken niet alleen aan een inclusieve arbeidsmarkt en betere samenleving. In een breed netwerk vormen we de verbindende schakel tussen gemeenten, UWV, WSP’s, kandidaten, bedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties. Daarnaast werken we intensief samen met alle organisaties die onder de Jobstap Groep vallen. Zo bieden we samen de full-service voor een hele brede doelgroep.

Contact met Jobstap?

Vragen of opmerkingen over deze resultaten? Of in contact komen met een adviseur/jobcoach in jouw regio? Onze Frontoffice verbindt je aan de juiste persoon.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top