skip to Main Content

Autismeweek 2020: Prikkels!

Autismeweek én Wereld Autisme Dag

Van 28 maart tot en met 4 april is de Autismeweek 2020. Ook voor dit jaar had de NVA – Nederlandse Vereniging voor Autisme een mooi programma opgetuigd ter invulling van het thema ‘Prikkels!’. Geluid, geur, pijn, temperatuur: wat doet dit met mensen met autisme? Op 2 april is het Wereld Autisme Dag en wordt er mondiaal aandacht besteed aan het samenbrengen van mensen met en zonder autisme. 

Mensen met en zonder autisme bij elkaar brengen

De Autismeweek2020 is begonnen, maar de events zijn uitgesteld. Wat kunnen we wel doen om mensen met en zonder autisme dichter bij elkaar te brengen? Extra aandacht online besteden aan het thema ‘Prikkels!’. Via onze website, LinkedIn en Facebook pagina delen we inspirerende content met betrekking tot dit thema. Jobstap begeleidt al ruim 20 jaar mensen met autisme naar & in werk. Ook beantwoorden wij vragen van werknemers: hoe ga je goed om met een werknemers met autisme? Waar houd je rekening mee?

Inspirerende content

We delen deze week via onze socials inspirerende content met betrekking tot dit thema. Vandaag: een interview uit het jubileum magazine van onze zus Effectyf (ook onderdeel van Jobstap Groep). Hierin vertelt werknemer Patrick over zijn re-integratie en het werken met autisme.

Lees je mee? Download het magazine gratis

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top