skip to Main Content

JOBCOACHING VOOR DOVEN EN SLECHTHORENDEN

Ik wil werken, kun je me hierbij ondersteunen?

Dit is een vraag die veel doven en slechthorenden ons stellen. Gelukkig hebben wij ervaringsdeskundige arbeidscoaches in huis die Gebarentaal spreken of Gebarentaalvaardig zijn. Zij kennen de dovencultuur op hun duimpje. Vanuit hun ruime ervaring met jobcoaching en (re-) integratie kunnen ze jou optimaal begeleiden bij het vinden én behouden van werk. Samen ga je op zoek naar mogelijkheden bij jouw uitdagingen!

EEN COACH DIE JOUW TAAL SPREEKT

Onze coaches hebben ervaring met verschillende auditieve uitdagingen in relatie tot werk: van slechthorend- en doofheid, tot aan tinnitus, hyperacusis en plotslaatdoofheid. Ze kunnen jou begeleiden in Gebarentaal, NmG en zijn op z’n minst gebarentaalvaardig. Ook kennen zij de dovencultuur op hun duimpje, wat veel meerwaarde biedt in het coachtraject. Onze coach is de verbindende schakel tussen jou en jouw (toekomstige) werkgever.

ONZE TRAJECTEN

Wij begeleiden doven en slechthorenden in verschillende trajecten naar én in werk:

  • (Re)integratie en outplacement
  • Jobcoaching
  • Van school naar werk
  • UWV-trajecten

Werkgevers bieden we praktische handvatten en advies on the job.

BEGELEIDING VAN EEN ERVARINGSDESKUNDIGE COACH

Onze ervaringsdeskundige coaches werken in verschillende regio’s door het land heen. Ze hebben ervaring met verschillende typen slechthorendheid: van tinnitus en hyperacusis tot aan doofheid. Dat ze Gebarentaal spreken en de dovencultuur kennen blijkt in coachtrajecten een enorm voordeel. “We betuttelen onze kandidaten niet”, geven ze aan. Ze zijn de spin in ’t web: ze maken de vertaalslag tussen werknemer, werkgever, collega’s en andere betrokkenen.

BEKIJK VIDEO

ALTIJD IN DE BUURT

Jobstap levert maatwerk. We hebben door heel Nederland locaties, zo zijn we altijd dicht bij je in de buurt. Op de kaart zie je de steden waar wij een kantoor hebben. Is er bij jou in de buurt geen kantoor? Geen probleem, onze coaches komen graag naar je toe.

Contact

Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op met Leo of Gineke via bovenstaande contactgegevens. We zijn ook te bereiken via het algemene nummer 026-33 97 520 of per mail.

Back To Top