skip to Main Content

Arbeidscoach gezocht Standplaats Heerlen

Jobstap is een maatschappelijk betrokken organisatie. Wij hebben de missie om arbeidsparticipatie voor iedereen mogelijk te maken, met én zonder beperkingen. Wij hebben jarenlange ervaring in het bemiddelen van mensen met een beperking naar een passend dienstverband met groeimogelijkheden. Dit doen we op een duurzame en gelijkwaardige manier. Hierdoor hebben wij ruime kennis van de arbeidsmarkt en de doelgroepen.

Wij zijn specialisten op het gebied van jongeren met lichtverstandelijke beperkingen, autismeverwante stoornissen, NAH en gedragsproblematiek, om hen die werkplek aan te bieden die past binnen hun wensen en mogelijkheden. Wij doen dit in opdracht van en in samenspraak met het UWV (Wajongers), gemeenten (Participanten), Praktijkscholen en werkgevers.

We werken met een team van professionals die trots zijn op hun vak en elke dag een beetje beter willen worden in dat wat ze doen. Ben jij die vakkundige, verantwoordelijke, communicatief vaardige en enthousiaste nieuwe collega met ervaring binnen de doelgroep en kom jij het beste tot je recht in een zelf organiserend team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter aanvulling van ons team zijn wij per direct op zoek naar een

Arbeidscoach (standplaats Heerlen)

voor 32-36 uur per week

Functie-inhoud

 • Anamnese en coördinatie van de intakefase, opstellen traject- en coachingsplannen en het begeleiden van de cliënt bij het verwerven en behouden van de arbeidsplaats middels jobfinding en jobcoaching.
 • Adviseren van cliënten, werkgevers en opdrachtgevers op het gebied van wet- en regelgeving (waaronder de participatiewet en quotumregeling), ondersteunen bij concrete hulpvragen en bij te ontwikkelen inclusie-projecten.
 • Actief het professionele netwerk uitbreiden en onderhouden met als doel nieuwe opdrachtgevers te genereren en te behouden.
 • Overige werkzaamheden zoals deze bij de uitvoering van de functie horen:
 1. Actief bijdragen aan teamoverleg en informatie delen met collega’s.
 2. Correct en tijdig vastleggen van gemaakte afspraken, rapportages opstellen en werken binnen de gestelde kaders van de organisatie.
 3. Op constructieve wijze feedback geven aan collega’s en de organisatie met als doel elke dag als individu en als team beter te gaan functioneren.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur ondersteund door een HBO MWD opleiding of iets van gelijke aard.
 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring met jongeren met een arbeidsbeperking, gedragsproblematiek, NAH en/of andere beperkingen.
 • Relevante werkervaring op het gebied van acquisitie
 • Op de hoogte van wet- en regelgeving, alsmede kennis van nieuwe methodes en technieken en volgt ontwikkelingen in het vakgebied op de voet.
 • Woonachtig in Heerlen of directe omgeving
 • In bezit van auto en rijbewijs B en bereid tot reizen
 • Flexibel, tact en durf.

 

Ons aanbod

Jobstap biedt een marktconforme beloning die is ingeschaald in FWG 50 volgens de cao gehandicaptenzorg. Wij kennen een werkweek van 36 uur en vanuit de cao is een gegarandeerde eindejaarsuitkering vastgesteld van 7,05% bruto per jaar. Daarnaast kom je terecht in een maatschappelijk betrokken organisatie, waarin we op basis van inspiratie, motivatie en vertrouwen met elkaar en met onze cliënten omgaan.

Informatie en reageren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carlien Rouschop, regiomanager, via

06-51 44 18 72 en verwijzen wij jou ook naar www.jobstap.nl. Een uitgebreid profiel is te verkrijgen bij de afdeling personeelszaken, per mail via personeelszaken@jobstap.nl.

 

Je motivatiebrief met recent CV mag je mailen naar afdeling  P&O, via personeelszaken@jobstap.nl o.v.v. arbeidscoach regio Heerlen.

 

De sluitingsdatum van deze vacature is zondag 3 december 2017. Op woensdag 6 december 2017 vindt de eerste gespreksronde plaats op onze vestiging in Heerlen.

 

Op basis van de CAO Gehandicaptenzorg genieten interne kandidaten, bij gelijkwaardige geschiktheid, een voorkeurspositie ten opzichte van externe kandidaten.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top