skip to Main Content

2022 | Besturen met nieuw elan

Een opdracht van het nieuwe kabinet is besturen met nieuw elan. Dat zette Ton van Trienen, bestuurder van Jobstap Groep, aan het denken. Hij deelde zijn gedachten.

“Besturen met nieuw elan…hoe doen wij dat bij Jobstap Groep? Na jarenlange ervaring kwam ik erachter dat het binnen onze organisatie vooral belangrijk is om te besturen op authentieke wijze. Geen hoogdravende oraties over organisatieontwikkelingen en managementstijlen die iedereen zou moeten volgen. We ontwikkelen onze eigen stijl van besturen, organiseren en werken. Daarbij hechten we waarde aan andermans mening, vakmanschap en eigen verantwoordelijkheid. Creativiteit en passie bevorderen we! Waarom zou ik anderen vertellen hoe ze hun werk moeten doen? Ik haal het niet in mijn hoofd. Als onze collega’s mij willen bevragen op mijn vakgebied, dan voorzie ik graag in die behoefte. Ook in spannende tijden.”

“Afgelopen jaar zag ik weer dat we bij Jobstap Groep keihard werken om vast te houden aan onze gezamenlijke belofte, onze opdracht voor een inclusieve samenleving met voor iedereen gelijke kansen op de arbeidsmarkt. Wat dat betreft vormen we één wereld. Een nieuw elan hebben we niet nodig, simpelweg omdat iedereen die bij ons werkt z’n eigen elan meebrengt. Dat maakt onze organisatie authentiek. En mij trots.”

“Deze manier van (samen)werken zetten wij in 2022 graag voort, met elkaar en al onze partners. Wij wensen iedereen fijne dagen & even helemaal niets.”

Ton van Trienen
Bestuurder bij Jobstap Groep

Jobstap kerst 2021

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top